Skip to content

Geslaagd Coolworld event in Waalwijk mede dankzij Fabulous Rental

WAALWIJK: Afgelopen week vond het Coolworld Event plaats in Waalwijk. Coolworld is een internationale verhuurder van koeltechniek en verwarming. Het hoofdkantoor is eveneens gevestigd in Waalwijk. Het event omvatte een film met jaaroverzicht op groot scherm en 3 presentaties in verschillende talen. Fabulous Rental verzorgde de gehele audio visuele ondersteuning. “Al het materieel werd keurig op tijd geleverd, opgesteld en ingeregeld op de event locatie in het centrum van Waalwijk. Perfect geluid en beeld met opvallend moderne apparatuur. Coolworld weet als ‘collega verhuurder’ dat ontzorgen een belangrijk aspect is in de verhuur, onze mobiele airco’s  en koelcellen verhuren wij Full Service bij evenementen. Soortgelijk gevoel voor service heeft Fabulous Rental zondermeer goed in de vingers”, aldus Coolworld Rentals

Dennis Boeren Administrator