Skip to content

ADJ

Showlight van ADJ

ADJ is een wereldwijde fabrikant van apparatuur voor entertainmentverlichting, LED-video en sfeereffecten met een uitgebreide productportfolio en meer dan 35 jaar ervaring in de industrie. Het bedrijf is opgericht in 1985 en heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, en heeft ook regionale kantoren in Mexico en Europa.

ADJ staat bekend om betrouwbare producten, uitzonderlijke klantenondersteuning en innovatie, en heeft onlangs een reeks toonaangevende IP65-geclassificeerde verlichtingsoplossingen ontwikkeld. Het assortiment van het bedrijf omvat moving head-armaturen, statische washes, beam-effecten, publieksblinders, flitsers, DMX-besturingshardware/-software, LED-videopanelen en aanverwante accessoires, evenals mist-, waas- en andere atmosferische effectgeneratoren. ADJ bedient zowel de verhuur- als de installatiemarkt van AVL.

De producten worden wereldwijd gebruikt voor evenementen, producties en festivals van elke omvang, en worden ook geïnstalleerd in een breed scala aan locaties, variërend van kerken en theaters tot trampolineparken en rollerbanen, nachtclubs en lounges tot concertlocaties en evenementencentra.

De merkenfamilie van ADJ omvat: ADJ Lighting, Elation Professional, Avante Audio, American Audio, Acclaim Lighting, Magmatic Effects, Obsidian Control Systems, Eliminator Lighting, Global Truss America, DuraTruss, Accu-Cable en Accu-Stand.

Fabulous Sales in dealer in Nederland.

DIRECT BESTELLEN VIA FABULOUS SALES