Skip to content

ND Verhuur en Audio&Co slaan handen ineen

WAALWIJK – De Waalwijkse bedrijven ND Verhuur en Audio&Co slaan de handen ineen en fuseren tot het nieuwe Fabulous Rental. Beiden hebben al een jarenlange ervaring op het gebied van verhuur en verkoop van stage equipment zoals audio-apparatuur, video-apparatuur, belichting, trussen, etc…. Kortom alles wat nodig is om een evenement tot een succes te maken. Vanaf 1 oktober 2016 gaan alle diensten en producten van beide bedrijven dus op in Fabulous Rental.

Artiesten
Daarnaast worden alle activiteiten van Audio&Co die met artiestenbegeleiding te maken hebben per 1 oktober 2016 ondergebracht bij Fabulous Bookings. Via de website van Fabulous Bookings (begin 2017 online) kan straks een totaal feest inclusief artiest samengesteld worden.

Marcel Gremmé
Marcel Gremmé Administrator