Skip to content

Concert van Kaatsheuvelse Thom Craane groot succes

KAATSHEUVEL – Sporthal de Werft in Kaatsheuvel werd zaterdag 1 oktober omgetoverd tot feestlocatie. Thom Craane organiseerde in zijn woonplaats een Nederlandstalig concert, waar ruim 600 bezoekers hebben genoten van de avond. Verschillende Nederlandstalige zangers, zoals Jeroen van Zelst en Jeronimo zorgden samen met Thom Craane voor een heus meezingfestijn.

In de dagen voor het concert is er hard gewerkt in de sporthal om Thom Craane in Concert mogelijk te maken. Ruim twintig harde werkers werden vrijdag nog opgetrommeld om de laatste voorbereidingen te treffen voor het concert. Zaterdag om 19:00 uur waren de eerste bezoekers aanwezig en zij zijn tot 00:00 uur
vermaakt met de leukste meezingers. Daarna heeft een DJ de avond afgesloten op de afterparty.

Zowel de organisatie van De Werft als Thom Craane kunnen terugkijken op een geslaagde avond! 

 

Marcel Gremmé
Marcel Gremmé Administrator